ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Έχουμε δημιουργήσει για εσάς εξατομικευμένα πακέτα συνεδριών, ώστε να σας εξασφαλίσουμε ότι η φροντίδα του massage, για εσάς και τη συντροφιά σας, δεν θα λείπει από την καθημερινότητα σας! Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και συμβουλευτείτε τους έμπειρους θεραπευτές μας.

 

BREAK TIME 13.00 – 16.00*

Κλείστε τη φροντίδα του σώματος σας καθημερινά Δευτέρα έως Πέμπτη 13.00 – 16.00, και ότι επιλέξτε με τη βοήθεια των έμπειρων θεραπευτών μας, εξασφαλίζετε έκπτωση 15%. Ιδανική επιλογή χαλαρωτικού break από την έντονη δραστηριότητα της ημέρας σας!

*Η προσφορά ισχύει μόνο με κράτηση μέσω email και γράφοντας τη φράση "Θέλω Διάλειμμα"

 

RECOVERY 1

Συνδυάστε 4 massage 30min επιλογής σας, νιώστε άμεσα το σώμα σας να χαλαρώνει και να επανέρχεται και κερδίστε έκπτωση 10%. Εντάξτε το μασάζ στην καθημερινότητα σας, δείτε το σώμα σας να αλλάζει και εξασφαλίστε προνομιακές τιμές!
Σημείωση: Υλοποίηση πακέτου μέχρι 1,5 μήνα

RECOVERY PLUS

Συνδυάστε 4 massage 55min ή 80min επιλογής σας, δείτε το σώμα σας να μαλακώνει, να μειώνονται οι πόνοι και να αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια στην καθημερινότητας σας με έκπτωση 10%. Εντάξτε το μασάζ στη ζωή σας και νιώστε το σώμα σας πιο χαλαρό και δυνατό και εξασφαλίστε προνομιακές τιμές!

Σημείωση: Υλοποίηση πακέτου μέχρι 1,5 μήνα

 

TOTAL CARE

Μια που το μασάζ για εσάς είναι ανάγκη και τρόπος ζωής, σας προτείνουμε να συνδυάστε 8 massage 55min ή 80min επιλογής σας. Νιώστε το σώμα σας σταθερά χαλαρό, χωρίς πόνους, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητα σας με έκπτωση 15%. Απολαύστε τη φροντίδα του σώματος σας σε εβδομαδιαία βάση και κρατήστε το σε άριστη φόρμα γεμάτο δύναμη και ενέργεια, απολαμβάνοντας προνομιακές τιμές!

Σημείωση: Υλοποίηση πακέτου μέχρι 3 μήνες

 

ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ / DOUBLE MASSAGE*

Πιστεύουμε και αγαπάμε τη συντροφικότητα, μια που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της καθημερινής ευτυχίας! Μεριμνήσαμε για εσάς και την παρέα σας και μπορούμε να σας προσφέρουμε όποια υπηρεσία ζητήσετε μαζί με τη συντροφιά σας στο ίδιο ή σε χωριστά δωμάτια για μια κοινή εμπειρία με έκπτωση 15%, καθημερινά Δευτέρα έως Πέμπτη 13.00 – 20.00
Ο μέγιστος αριθμός παρέας που μπορεί να εξυπηρετηθεί ταυτόχρονα σε κοινές συνεδρίες είναι 5.

*Η προσφορά ισχύει μόνο με κράτηση μέσω email και γράφοντας ¨Μαζί Καλύτερα¨

 

ΠΑΚΕΤΟ για ΛΕΙΟ ΔΕΡΜΑ / SMOOTH SKIN PACKAGE

Επιλέξτε το συνδυασμό 8 θεραπειών με αποτοξινωτικά και εξειδικευμένα μασάζ κυτταρίτιδας και νιώστε το δέρμα σας να αλλάζει. Αλλάξτε την υφή και την όψη της επιδερμίδας, δείτε την λεία, σφιγηλή και λαμπερή. Οι θεραπευτές μας θα σας συστήσουν ανάλογα με τις ανάγκες σας το κατάλληλο μείγμα συνεδριών για το μέγιστο αποτέλεσμα, με έκπτωση 15%.

Σημείωση: για πιο άμεσο αποτέλεσμα προτείνουμε εφαρμογές 2 φορές την εβδομάδα

PROUD MEMBER OF

tripadvisor logo

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

services-image