Στην Touch& Relax Massage Boutique μπορείτε να απολαύσετε το μασάζ σας και τις Κυριακές!

Τα καταστήματα Touch & Relax Massage Boutique στη Βούλα και τη Γλυφάδα είναι ανοικτά και την Κυριακή, διαθέτοντας όλες μας τις υπηρεσίες, με τις ίδιες τιμές, την ίδια ποιότητα και τον ίδιο επαγγελματισμό.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να απολαύσετε τη συνεδρία σας στον δικό σας χώρο, υπάρχει η επιλογή για μασάζ κατ’ οίκον, με επιβάρυνση 50% στις τιμές καταλόγου.

Κλείστε τώρα τα ραντεβού σας για την πιο χαλαρωτική μέρα της εβδομάδας και κάντε τις Κυριακές σας ακόμα πιο ξεκούραστες και απολαυστικές! 

*Tα ραντεβού τις Κυριακές, πραγματοποιούνται από τις 12πμ έως τις 8μμ.

Στην Touch& Relax Massage Boutique μπορείτε να απολαύσετε το μασάζ σας και τις Κυριακές! Συγκεκριμένα, το κατάστημα Touch & Relax Massage Boutique στη Βούλα είναι ανοικτό και την Κυριακή, διαθέτοντας όλες μας τις υπηρεσίες, με τις ίδιες τιμές, την ίδια ποιότητα και τον ίδιο επαγγελματισμό. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να απολαύσετε τη συνεδρία σας στον δικό σας χώρο, υπάρχει η επιλογή για μασάζ κατ’ οίκον, με επιβάρυνση 10 €! Κλείστε τώρα τα ραντεβού σας για την πιο χαλαρωτική μέρα της εβδομάδας και κάντε τις Κυριακές σας ακόμα πιο ξεκούραστες και απολαυστικές ! *Tα ραντεβού τις Κυριακές, πραγματοποιούνται από τις 12πμ έως τις 8μμ και μόνο στο κατάστημα της Βούλας.

PROUD MEMBER OF

tripadvisor logo

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

services-image