PROPOSAL OF THE MONTH – JULY 22

Λεμφικό massage και detoxing: ένας συνδυασμός υγείας και απογείωσης

Ψάχνετε και εσείς τρόπους να βελτιώσετε την ποιότητα της υγείας σας με κάποιον εναλλακτικό και αποτελεσματικό τρόπο που ξεφεύγει από τους συνηθισμένους; Στην πραγματικότητα έχουμε να σας προτείνουμε μια συνταγή που εγγυάται σίγουρα και ασφαλή αποτελέσματα και είναι 100% πιο «απολαυστική» από τις κοινές μεθόδους. Πιθανόν γνωρίζετε πως οι τοξίνες δεν έχουν θετική επίδραση στον οργανισμό, αλλά έχετε βρει τον κατάλληλο τρόπο για να τις διώχνετε; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς ο συνδυασμός που σας προτείνουμε μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σας.

Τι είναι οι τοξίνες;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Οι τοξίνες είναι διάφορες ουσίες οι οποίες όταν συγκεντρώνονται σε υψηλές ποσότητες και για μεγάλο χρονικό διάστημα προκαλούν προβλήματα στον οργανισμό σας. Δεν είναι απαραίτητο οι τοξίνες να προέρχονται απαραίτητα από κάποιο μικρόβιο ή κάποιο μολυσμένο τρόφιμο. Ως τοξίνη μπορεί να συμπεριφερθεί οποιαδήποτε ουσία ακόμα και το νερό αν το λαμβάνετε σε υπερβολικές δόσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γιατί σας χρειάζεται το detoxing;

Το detoxing δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ελληνική λέξη αποτοξίνωση η οποία ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση επιτυγχάνεται μέσω της διατροφής. Μπορείτε δηλαδή να ακολουθήσετε συγκεκριμένες πρότυπες συνταγές στη δίαιτά σας με σκοπό να επωφεληθείτε σε ό,τι αφορά την αποτοξίνωση του οργανισμού σας. Με βάση τα όσα αναφέραμε προηγουμένως θεωρούμε πως είναι σαφής η απάντηση στο ερώτημα γιατί σας χρειάζεται το detoxing. Γενικά, οι δίαιτες Detox κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στο χώρο της διαιτολογίας-διατροφολογίας χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα και πλεονεκτήματά τους. Εμείς δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε ένα υπεροχο smoothie σπανάκι που θα σε κάνει να δροσιστείς και ταυτόχρονα να χορτάσεις.

Πώς σας βοηθάει το λεμφικό massage;

Το λεμφικό μασάζ μέσα στα πολλαπλά οφέλη περιλαμβάνει και το μεγαλύτερο δώρο για τον οργανισμό που αφορά και το παρόν άρθρο μας, την αποτοξίνωση. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο massage, ειδικότερα όταν γίνονται από εξειδικευμένους και έμπειρους θεραπευτές μπορούν να σας χαρίσουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο λόγος είναι διότι κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας λεμφικού μασάζ, απελευθερώνονται οι παγιδευμένες τοξίνες, υποχωρούν τα διάφορα οιδήματα και επιδιορθώνονται βλάβες του τοπικού λίπους. Επιπλέον, το μασάζ ενισχύει και υποστηρίζει την καλή κυκλοφορία του οργανισμού σας. Ουσιαστικά λειτουργεί ως επανεκκίνηση των φυσικών λειτουργιών σας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως προτείνεται από πολλούς ειδικούς ιατρούς ως υποστηρικτική θεραπεία σε διάφορες χρόνιες παθήσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

Detoxing+Λεμφικό μασάζ

Αν ενώσετε τις πληροφορίες που διαβάσατε ως τώρα νομίζουμε πως είναι πλήρως κατανοητό ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του συνδυασμού αυτών των δύο μεθόδων αποτοξίνωσης. Ουσιαστικά οι δράσεις των δύο μαζί επιφέρουν πολλαπλά ευεργετικά αποτελέσματα στην προσπάθειά σας να απαλλαγείτε από τις τοξίνες. Αν ξεκινήσετε μια σειρά από καινούριες διατροφικές συνήθειες μελετημένες για αποτοξίνωση (detox δίαιτα) και ταυτόχρονα αρχίσετε συνεδρίες λεμφικού μασάζ, τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα αποκτήσετε όχι μόνο την απόλυτη καλοκαιρινή ευεξία αλλά και μια αισθητή βελτίωση στην ποιότητα της υγείας σας, που θα προσφέρει μοναδική αναζωογόνηση στον οργανισμό σας. Τελειώνοντας το άρθρο μας να σας υπενθυμίσουμε πως οι τοξίνες μπορεί να αποβούν ιδιαιτέρως επιβλαβείς στον οργανισμό σας με μια σειρά από ανεπιθύμητες εκδηλώσεις όπως η πρόωρη γήρανση και προβλήματα από το πεπτικό σύστημα. Δοκιμάστε τη στρατηγική αντιμετώπισης που σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα, το συνδυασμό detoxing συνταγών και του λεμφικού μασάζ και θα μας θυμηθείτε!

Μην ξεχάσετε επίσης, να ρίξετε μια ματιά στις προσφορές μας για τις συνεδρίες λεμφικού μασάζ.

PROPOSAL OF THE MONTH – MAY 22

Massage στη Γλυφάδα ή μπάνιο στα νότια;

Το καλοκαίρι έφτασε και επίσημα. Ο υδράργυρος ήδη έχει χτυπήσει κόκκινο στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. 

Οι παραλίες της Γλυφάδας φιλοξενούν κατοίκους πολλών περιοχών που έχουν ξεκινήσει τα μπάνια τους για να δροσιστούν.  

Πέρα από την ανακούφιση από τη ζέστη, το μπάνιο στη θάλασσα μπορεί να ωφελήσει τον οργανισμό και με άλλους τρόπους. Σίγουρα γνωρίζετε για τις αγχολυτικές και αναζωογονητικές επιδράσεις του καλοκαιρινού μπάνιου στον οργανισμό. Είναι όμως ο μόνος τρόπος για να διώξετε το άγχος και για να τονωθείτε μέσα στο καλοκαίρι η βουτιά στη θάλασσα; 

Έχετε σκεφτεί οτι ενα μασά θα μπορούσε να γίνει ένας εξαιρετικός τρόπος για να διώξετε το άγχος και το stress της καθημερινότητας την κάθε εποχή αλλά ειδικά το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο; 

Στην πραγματικότητα η αλήθεια είναι πως το μπάνιο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ευφορία και ξεγνοιασιά για όση ώρα απολαμβάνετε τη θάλασσα ή τον καφέ και το ποτό σας στην παραλία. Μόλις όμως πάρετε το δρόμο για την επιστροφή στο σπίτι σας, τα προβλήματα σας επιστρέφουν αυτόματα σαν να μην έφυγαν από το μυαλό σας ούτε για μια στιγμή. Αυτή είναι η βασική διαφορά που θα σας κάνει να εκτιμήσετε τις ιδιότητες του σωστού μασάζ και να το λατρέψετε. 

Οι υπηρεσίες massage στην Touch & Relax Massage Boutique εκτελούνται από έμπειρους θεραπευτές που θα κάνουν θαύματα στο μυϊκό σας σύστημα. Έτσι σε αντίθεση με τη στιγμιαία ανακούφιση που σας προσφέρει η θάλασσα, μια συνεδρία μιας μόνο ώρας από τους εξειδικευμένους  θεραπευτές μας μπορεί να σας ωφελήσει και να σας χαλαρώσει για τουλάχιστον μια εβδομαδα . Όταν φυσικά επαναλαμβάνετε τη διαδικασία συχνότερα οι επιδράσεις διαρκούν αθροιστικά στο βάθος του χρόνου. 

Το καλοκαίρι, μας κάνει περισσότερο δραστήριους  σωματικά. Λίγο το κολύμπι, λιγο ο καλος καιρος που μας κανει να περπατάμε να τρεχουμε ή να κανουμε εξωτερικες αθλητικες δραστηριοτητες  μας  ευνοούν ψυχικά και σωματικα αλλα μας καταπονουν ταυτοχρονα. Ακουστε το σωμα σας και μην το καταπονείται υπέρμετρα. Προσφέρετε στον εαυτό σας μια άμεση και αποτελεσματική ανακούφιση σε βάθος μέσω μιας συνεδρίας μασάζ.  

Το αθλητικό massage θα κάνει κυριολεκτικά το σώμα σας να «ανοίξει» και θα διώξει τα πιασίματα, τους πόνους και τις ενοχλήσεις που δημιούργησε η καλοκαιρινή σας άσκηση. Οι εξειδικευμένες τεχνικές που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της συνεδρίας απελευθερώνουν και χαλαρώνουν το μυϊκό σύστημα.  

Επίσης αν η υψηλή θερμοκρασία προκαλεί οιδήματα στα χέρια, τα πόδια και τους αστραγάλους σας αυτός είναι ένας ακόμα λόγος να επιλέξετε το μασάζ αντί για την παραλία της Αθηναϊκής Ριβιέρας. 

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο μια λεμφικής μάλαξης οι λεμφαδένες του οργανισμού σας βοηθούνται να εκτελέσουν τη λειτουργία τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υποστηρίζεται η καλή κυκλοφορία της λέμφου και να απομακρύνονται οι τοξίνες από τον οργανισμό σας. Φυσικά συμβουλευτείτε τον προσωπικό ιατρό σας και λάβετε την έγκρισή του για το αν αυτό ειναι το κατάλληλο μασάζ που μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτές τις ενοχλήσεις. 

Είμαστε η Touch&Relax massage boutique. Σας εγγυόμαστε πως δεν θα μετανιώσετε την επιλογή σας να αφήσετε για μερικές μέρες τις εξορμήσεις στην παραλία της Γλυφάδας για να μας επισκεφθείτε και να απολαύσετε μια μοναδική συνεδρία massage στηΓλυφάδα  που θα σας μείνει αξέχαστη! Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες και τις προσφορές μας. 

Καλό καλοκαίρι...

PROPOSAL OF THE MONTH – APRIL 22

Αποτοξίνωση του οργανισμού

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας της Άνοιξης που μας δίνει την ευκαιρία να φροντίσουμε τον οργανισμό μας. Η διατήρηση ενός καθαρού οργανισμού είναι σε μεγάλο βαθμό το κλειδί για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Οι άνθρωποι προσπαθούν να αποτοξινώσουν το σώμα τους με φυσικό τρόπο εδώ και χιλιάδες χρόνια, εφαρμόζοντας διάφορες τεχνικές προκειμένου να βελτιώσουν την ισορροπία μεταξύ του νου και του σώματος.
Στις μέρες μας οι άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν να αποτοξινώνουν το σώμα τους για να φαίνονται και να αισθάνονται καλύτερα. Οι σύγχρονες δίαιτες συνήθως περιλαμβάνουν πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα, τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν συσσώρευση τοξινών. Η αποτοξίνωση του οργανισμού μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκατασταθεί η φυσική του ισορροπία. Μπορείτε να δοκιμάσετε έναν από τους παρακάτω ασφαλείς και αποτελεσματικούς τρόπους για να αποτοξινώσετε το σώμα σας φυσικά.

Νηστεία
Ένα εξασθενημένο πεπτικό σύστημα δεν θα φιλτράρει αποτελεσματικά τις τοξίνες από το αίμα. Ένας δημοφιλής τρόπος για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αποτοξίνωσης του σώματός σας είναι η διαλείπουσα νηστεία. Αυτή μπορεί να γίνει με δύο τρόπους.
Ο πρώτος τρόπος είναι η καθημερινή νηστεία, δηλαδή ο περιορισμός στην πρόσληψη θερμίδων σε μια καθορισμένη χρονική περίοδο κάθε μέρα, συνήθως 8 ώρες. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να τρώει από το μεσημέρι έως τις 20:00 κάθε μέρα και να νηστεύει από τις 20:00 έως το μεσημέρι της επόμενης ημέρας.
Ο δεύτερος τρόπος είναι ο περιορισμός σε μεγάλο βαθμό στην πρόσληψη θερμίδων για 2 έως 3 ημέρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό σημαίνει κατανάλωση μόνο νερού, ενώ σε άλλες περιπτώσεις οι άνθρωποι επιλέγουν να ενσωματώσουν χυμούς φρούτων στη διατροφή τους.

Αύξηση της ροής του αίματος
Ένας άλλος τρόπος για τη φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού σας είναι η αύξηση της ροής του αίματος στο σώμα. Η τακτική άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ροής του αίματος και στη βελτίωση της συνολικής υγείας. Γυμνάστε τους μύες σας καθημερινά για να αυξήσετε την κυκλοφορία και τη ροή του αίματος, διεγείροντας το συκώτι και το πεπτικό σας σύστημα και βοηθώντας στην επιτάχυνση της απομάκρυνσης των τοξινών από το αίμα σας.

Καθαρισμός της διατροφής
Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για την αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό είναι ο καθαρισμός της διατροφής. Κόψτε ουσίες όπως η καφεΐνη, το αλκοόλ και η νικοτίνη. Περιορίστε την πρόσληψη επεξεργασμένων σακχάρων και κορεσμένων λιπαρών. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφεύγετε τα περισσότερα επεξεργασμένα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης. Η καθαρή διατροφή θα διευκολύνει το σώμα να αποτοξινωθεί φυσικά και να διατηρηθεί το χαμηλό επίπεδο τοξινών στο σώμα σας.

Χρήση φυσικών προϊόντων καθαρισμού
Ένας ακόμη τρόπος για την αποτοξίνωση του οργανισμού είναι ο περιορισμός του αριθμού των τοξινών με τις οποίες έρχεστε σε επαφή σε καθημερινή βάση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να περιορίσετε τη χρήση εμπορικών προϊόντων καθαρισμού. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως οικιακά καθαριστικά γεμάτα με σκληρές χημικές ουσίες. Προτιμήστε ένα φυσικό υποκατάστατο όπως τα αιθέρια έλαια, τα οποία μπορούν να καθαρίσουν φυσικά σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια στο σπίτι σας.

Περιορισμός του άγχους
Αν και δεν είναι κάτι εύκολο στην πράξη, η ελαχιστοποίηση των επιπέδων άγχους μπορεί να βοηθήσει πολύ στη διατήρηση του σώματος σε ισορροπία. Το άγχος ενεργοποιεί την απελευθέρωση κορτιζόλης, μιας ορμόνης που έχει συνδεθεί με αμέτρητες αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Αυτές περιλαμβάνουν αύξηση βάρους, αυξημένη αρτηριακή πίεση, υψηλή χοληστερόλη και καρδιακές παθήσεις. Ο περιορισμός της κορτιζόλης στην κυκλοφορία του αίματος μπορεί να βοηθήσει πολύ τον οργανισμό να απαλλαγεί από άλλες τοξίνες.

Massage
Το λεμφικό σύστημα μεταφέρει όλα τα άχρηστα στοιχεία από τους ιστούς και τα οδηγεί για αποβολή από το σώμα. Όταν το λεμφικό σύστημα μπλοκάρει τότε παρατηρούμε στο σώμα μας πρήξιμο. Το λεμφικό massage ενεργοποεί τη λέμφο και καταφέρνει να βοηθήσει στη γρήγορη αποτοξίνωση του οργανισμού. Στην Touch&Relax Massage Boutique οι πιστοποιημένοι και έμπειροι θεραπευτές θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε το είδος αποτοξινωτικού massage που το σώμα σας έχει ανάγκη ώστε να αποκτήσει τη χαμένη του ευεξία.

 

PROPOSAL OF THE MONTH – MAY 22

Massage και hangover

Όσο ανοίγει ο καιρός τόσο μεγαλώνει και η διάθεσή μας, οι έξοδοι με φίλους, τα ξενύχτια, οι συζητήσεις, τα γέλια και η κατανάλωση για επιπλέον αλκοόλ. Όσο οι ευκαιρίες για διασκέδαση αυξάνονται τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητα για ξεφύγουμε με ένα ή δύο ποτηράκια αλκοόλ παραπάνω.

Αυτό σημαίνει πως την επόμενη ημέρα,, είναι αρκετά πιθανό κάποιοι από εσάς να νιώσετε αυτό που κοινώς ονομάζεται hangover. Και ίσως να γνωρίζετε ήδη μερικές από τις κλασσικές μεθόδους αντιμετώπισης του.

Πρόληψη

Η καθόλου κατανάλωση αλκοόλ ή η κατανάλωση αλκοόλ με μέτρο είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να αποφύγετε το hangover. Αν όμως, μόλις ξυπνήσατε με έναν τρομερό πονοκέφαλο, αυτό δεν θα σας βοηθήσει καθόλου. Πόσο μάλλον να διαβάζετε τι θα έπρεπε να κάνετε πριν την κατανάλωση αλκοόλ.

Hair of the dog

Το να συνεχίζετε να πίνετε την επόμενη ημέρα ή να πιείτε μόλις ξυπνήσετε ένα σφηνάκι από το ποτό που πίνατε χθες, μπορεί να καθυστερήσει τα συμπτώματα του hangover για λίγο. Σε κάποιο σημείο, όμως, θα πρέπει να σταματήσετε να πίνετε και τότε τα συμπτώματά σας θα είναι ακόμα χειρότερα.

Κατανάλωση λιπαρών φαγητών

Μετά από έρευνες, έχει αποδειχθεί ότι η κατανάλωση λιπαρών φαγητών δεν βοηθά αρκετά. Βέβαια, η σωστή προετοιμασία πριν από την κατανάλωση αλκοόλ και η σωστή διατροφή, βοηθούν πάντα.

Πέρα από τις ανωτέρω μεθόδους καταπολέμησης του hangover, υπάρχει μία θεραπεία που σίγουρα δεν έχετε σκεφτεί ποτέ, μία μέθοδος που λειτουργεί πάντα.

Μασάζ

Ακούγεται παράξενο αλλά το μασάζ είναι η απόλυτη θεραπεία για το hangover. Είναι 100% φυσικό και δεν απαιτείται η κατανάλωση φαρμάκων όπως ασπιρίνης, ντεπόν και άλλα, κάτι που μπορεί να επιβαρύνει τον ήδη επιβαρυμένο οργανισμό σας.

Γιατί το massage θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλά μετά από ένα hangover; Κατά τη διάρκεια του hangover, το σώμα σας είναι γεμάτο από τοξίνες και το νεφρό σας, το όργανο που είναι υπεύθυνο για τη διάσπασή τους, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Το μασάζ βοηθάει ώστε το λεμφικό σας σύστημα να καθαρίσει το αίμα σας από όλες τις τοξίνες και τα «δηλητήρια» που βάλατε στο σώμα σας την προηγούμενη ημέρα.

Επίσης, ένα από τα κύρια συμπτώματα του hangover είναι ο πονοκέφαλος. Μέσω ενός μασάζ αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος, ωθώντας αίμα προς τον εγκέφαλο και μετριάζοντας έτσι τον πονοκέφαλό σας.

Τέλος, πέρα από τους ανωτέρω αναφερόμενους τρόπους ανακούφισης ενός hangover μετά από κατανάλωση αρκετού αλκοόλ, υπάρχει και ένας άλλος έξτρα. Για να σας περάσει το hangover, χρειάζεστε χρόνο και ανάπαυλα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ένα μασάζ θα βοηθήσει ώστε το σώμα σας να χαλαρώσει και να γιατρευτεί από μόνο του.

%MCEPASTEBIN%

PROPOSAL OF THE MONTH – MARCH 22Ο μήνας Μάρτιος είναι ο μήνας της άνοιξης, των λουλουδιών, των αρωμάτων, της ανανέωσης και της αναγέννησης των συναισθημάτων μας!


Είναι ο μήνας που μας δίνει την αφορμή να αλλάξουμε τη διάθεση μας , να αφήσουμε πίσω το Χειμώνα και να ανανεωθούμε ψυχικά, σωματικά και πνευματικά, να νιώσουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που δεν μας αρέσει, και να αλλάξουμε σε αυτό που θέλουμε, όπως ακριβώς το κάνει και η φύση.

Είναι η ευκαιρία και η αφορμή από αυτόν τον μήνα, να δούμε ¨καθαρά¨ πώς θέλουμε να νιώθουμε, να έρθουμε πιο κοντά σε εμάς, να ακούσουμε τα συναισθήματα μας, να μυρίσουμε τα αρώματα της φύσης, γευτούμε τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων που τόσο απλόχερα μας δίνουν τα λουλούδια.

Γι΄ αυτό το μήνα λοιπόν, ανανεώστε τη διάθεση σας ανάλογα την ώρα της ημέρας φτιάχνοντας τα δικά σας Handmade Mists:

Χρησιμοποιείστε ένα μικρό μπουκαλάκι με ψεκασμό και...αλλάξτε τη διάθεση σας ανάλογα με την ώρα της ημέρας...

  • Κατά το ξεκίνημα της ημέρας κερδίστε Ενέργεια και Τόνωση βάζοντας 4 στγ. λεβάντα και 4 στγ. γεράνι σε 100ml νερού (ποσότητα μέτριας κούπας καφέ) και ψεσκάστε το σπίτι σας, το γραφείο σας, το μαγαζί σας
  • Κατά τη διάρκεια της ημέρας αποκτήστε Διαύγεια βάζοντας 5 στγ. πορτοκάλι (ή λεμόνι) και 3 στγ. δενδρολίβανο σε 100ml νερού και ψεκάστε το σπίτι σας, το γραφείο σας, το μαγαζί σας
  • Κατά το τέλος της ημέρας νιώστε Ηρεμία και Χαλάρωση βάζοντας 6 στγ. νερολί και 2 στγ. σανδαλόξυλο σε 100ml νερού και ψεκάστε το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο σας

Μυρίστε, νιώστε, αλλάξτε διάθεση και εμείς είμαστε δίπλα σας, να σας φροντίζουμε με εξειδικευμένες θεραπείες massage για τόνωση, πνευματικότητα και χαλάρωση.

Είμαστε στη διάθεση σας από Δευτέρα έως και Κυριακή, για επικοινωνία καλέστε μας στο 2108994734 ή καταχωρήστε το ενδιαφέρον σας μέσω της φόρμας

 

PROUD MEMBER OF

tripadvisor logo

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

services-image